Sunday, July 12, 2020

Sitoutumattomat valitsijayhdistykset niin valtakuntatasolla kuin alueellisesti esim Tampereen kuntavaaleissa 2021 toimintaohjeet ohessa. Tervetuloa yhteislistallemme Tampereella

Tampereen kuntavaaleissa nyt aika alkaa muodostamaan yksittäisiä valitsijayhdistyksiä, jotta puoluekusettajien määrä minimoituu eri valtuustoissa 2021 kuntavaalien jälkeen
https://tampere-kuntavaalien-yhteislista-2021.blogspot.com/
Sitoutumattomat valitsijayhdistykset niin valtakuntatasolla kuin alueellisesti esim Tampereen kuntavaaleissa 2021 toimintaohjeet ohessa. 

Tervetuloa yhteislistallemme Tampereella vastustamaa lapsiavioliittoja suosivien tahojen päästämistä kuntamme asukkaiksi heitä verovaroin rahoittaen väestönvaihtoamme suosien:Kuntavaaaleihin voi asettua kuntavaaliehdokkaana ehdolle puoluelistojen ulkopuolelta perustamalla valitsijayhdistyksen. Jos oikein laiskottaa niin käy kuntasi keskusvaalilautakunnalta tulostuttamassa dokumentit tai kirjastosta. Nähtävissä tarvittavat dokumentit oikeusministeriönkin sivustoilta. Kullakin sitoutumattomalla ehdokkaalla on oma valitsijayhdistyksensä.

Yhdistykseen tarvitaan (10 kannattajanimeä) kymmenen saman kunnan äänioikeutettua kannattajaa. Kaikkein pienimmissä kunnissa riittää kolme tai viisi kannattajaa.

Suhteellisen vaalitavan vuoksi yksittäisen valitsijayhdistyksen on vaikea saada ehdokastaan läpi. Siksi yhdistysten ehdokkaat liittyvät tavallisesti sitoutumattomien ryhmien yhteislistoihin.

Myös puolueiden listoilla on sitoutumattomiksi ilmoittautuvia ehdokkaita. 

Vaalilain näkökulmasta he ovat kuitenkin kyseisen puolueen edustajia vaikka söisivät valkoista neekeririisiä Uncle Ben merkkisestä laatikosta ;).


---------------


Tampereen oikeat puolueisiin sitoutumattomat kannattavat Seppo Lehtoa kaupunginvaltuustoon 2021


Tamperelainen Seppo Lehto on ehdoton ykkönen Tampereen kuntavaaleissa 2021 kun ajatellaan mitä on tavoitteinaan yhteiseksi hyväksemme ilman korruptiorahaa ja yhteisillä varoillamme mainostavia puoluehuijareita. 

Nouskaamme vastustamaan rajoittamatonta maahanmuuttoa ja #blackLivesMatters-neekeriuskovaisia, kuten Braveheart elokuvassa Skotlannin suurimmasta sankarista, 1200-luvulla maamiestensä kanssa Englannin kuninkaan tyranniaa vastaan taistelleesta William Wallacesta. 

Kirjoittelemisiin: Isänmaallinen aktiivinen keskustelupalsta suomalaisia arvoja kunnioittaen googlatkaa "Seppo Lehto kuntavaaliehdokas maahanmuutto islam"-hakusanoilla
Totuutta ei saa piilottaa kuten Ylen "antajat" tai HS eli Pravda, sekä Aamulehden harhauttavat pravda-tapaiset neekeriuutiset (siitähän tuo sana lehtineekeritkin sai alkunsa).Tampereen sitoutumattomat arvojohtajat odottavat palautettanne e-mail: tampereensitoutumattomat(at)gmail.com - Kiitos ja Herran rauhaa siunausten kera työtäni tukeneville------------

--------------------


-----

No comments:

Post a Comment