Sunday, April 24, 2022

Erilaisilla somealustoilla on kiroilevia putintrolleiksi arveltavia Naton vastustajia, jotka esiintyvät milloin edesmenneiden suomalaisten nimillä tai jopa "nationalisteina" ;)

Keväiset koirat mustaa ja valkoista eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Lehto Seppo 12.4.2022 pic12Erilaisilla somealustoilla on kiroilevia putintrolleiksi arveltavia Naton vastustajia, jotka esiintyvät milloin edesmenneiden suomalaisten nimillä tai jopa "nationalisteina" ;)

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Ukraina lippu Yliopistolla pic7
Kenties jos "nationalisti" onkin ruplatahoinen putintrolli niin tulkinta on toki tuo ;). Mutta putintrollit voivat painua moskoviitteina oman "kansansa" luo loisimasta keskuudestamme kuten Ukrainastakin.


Kukaan joka puoltaa Ryssän näkemyksiä missään asiassa ei voi olla muu kuin Ryssän perserassi ja desanttina muiden seassa muualla on sitten Saksassa, Suomessa tai Ukrainassa.

ErkkiTuomioja tapaisia desantteja toki on joka puolueessa. Kovin ovat herkkiä totuuden tiellä ja natsittelemassa kuin putin. 


Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Ukraina lippu Yliopistolla pic9Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa kevään 2023 eduskuntavaaleissa

Ajan Suunta päätoimittaja


-----------------
Sitoutukaamme suomalaisiin arvoihin eikä miehittäjä-Ryssän kataliin juoniin päämme menoksi
-----------------------------

No comments:

Post a Comment